( پاتوق (غ) امن , طبیعت پایدار )
برگزاری کارگاه های مختلف در جشنوااره تجسم هنر
نخستین جلسه شورای سیاست گذاری دومین جشنواره تجسم هنر
دانشجویان برتر نخستین جشنواره سراسری تجسم هنر (پاتوق)
( پاتوق (غ) امن , طبیعت پایدار )
افتتاحیه نخستین جشنواره و نمایشگاه عرضه و فروش تولیدات و محصولات مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر
مراسم آغاز سال تحصیلی 94-1393
روز بزرگداشت مقام معلم اردیبهشت 1395
اختتامیه دومین جشنواره دستاورد های مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر
غرفه واحد 47 در دومین جشنواره دستاورد های مراکز فرهنگ و هنر
صفحه اصلیاخباربیست و یکمین مراسم ازدواج دانشجویی

بیست و یکمین مراسم ازدواج دانشجویی

تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1395/07/01 تا 1396/10/01 مي باشد.

- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.

- دانشجويان تا يك هفته بعد پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي

- دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

- مهلت ثبت نام تا 20 دي ماه 1396 مي باشد.

- جهت اطلاع از آخرين اخبار و اطلاعيه هاي ستاد ازدواج دانشجويي كشور به كانال تلگرامي رسمي
 (همسفر تا بهشت) hamsafartabehesht@ مراجعه نمائيد.

شماره هاي تماس ستاد (مركز ثبت نام) : 05132284632 - 09156171249

دانشجویان دارای شرایط تا تاریخ 20 دی ماه به واحد دانشجویی فرهنگی مراجعه  نمایند.

نظر خود را اضافه کنید.

شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

موضوعات جشنواره

دومین جشنواره سراسری تجسم هنر با عنوان پاتوغ (ق) امن ، طبیعت پایدار رویدادی خاص در زمینه هنر های تجسمی است  .این جشنواره جایگاه مناسبی برای ظهور نخبگان هنری و معرفی پتانسیل فرهنگ و هنر،کشور است .

جشنواره با هدف گسترش مرز های دانش و تبادل نظر علمی کاربردی در زمینه های مختلف دانشگاهی جهت معرفی طراحان ، پژوهشگران و دانشجویان  برگزار می شود.

دومین جشنواره پاتوق (غ) در نظر دارد که پاتوغ (ق) امن ، طبیعت پایدار را در دو گرایش زیر برگزار نماید :

محورهای جشنواره :

الف) بخش هنر های تجسمی :

1 - شهدا

2 -  محیط زیست

ب) بخش پژوهشی :

1 – خانواده متعالی

درجهت ایجاد رخدادی موثر بر آن هستیم تا با اجرای جشنواره ی سراسری دانشجویی تجسم هنر با موضوع پاتوغ(ق) امن ، طبیعت پایدار در چهار رشته معماری، گرافیک، عکاسی و نقاشی در میان دانشجویان علاقمند به رشته های هنری دانشگاه های سراسر کشور ، در قالب برنامه ریزی مدون ذیل، بخشی از نقش مان را در مسیر توسعه ی فرهنگی و هنری کشور ایفا نماییم.

جشنواره در تلاش است با همکاری  دانشجویان هنرهای تجسمی کشور با  خلق آثارنو در فضاسازی پاتوق(غ) های ایرانی ،افزایش نقش آنها در رشد تبلیغات فرهنگی و اقتصاد فرهنگی، استعداد فراوان  دانشجویان را در کاربردی ساختن آموزه هایشان به تصویر کشیده و به عرصه عمل در آورد.

اهداف برگزاری :

1. توسعه علمی و عملی اهداف آموزش عالی در زمینه هنرهای تجسمی
  2. شناخت و کمک به پرورش خلاقیت در خلق آثار دانشجویان هنرهای تجسمی کشور
  3. تحول نقش تفریحات سنتی در قالب سبک نوین زندگی
  4. تقویت قدرت نوآوری در خلق فضاهای  فرهنگی کشور
  5. تحقق نگاهی نو سبک نوین زندگی اجتماعی و فرهنگی ایرانیان
  6. بستر سازی فرصت های شغلی برای دانشجویان
  7. ایجاد تفکر کارآفرینی و کاربرد تدبیرهای مناسب برای توسعه اقتصاد هنر
  8. ایجاد فضای رقابت سازنده ، به منظور وحدت بخشی میان آموزه های دانشجویان هنر های تجسمی
  9. برگزیدگان به  جوامع  هنری داخل و خارج از ایران معرفی می شوند . ( این جشنواره فرصت مناسبی  است که دانشجویان سراسر کشور  بتوانند رقابت کنند )

رویداد های 47

پيام

اخبار کوتاه

************

كانال خبري دانشگاه علمي كاربردي واحد ٤٧ مخصوص دانشجويان گرامي
از اين پس اخبار مربوط به دانشجويان از طريق لينك كانال زير در دسترس شما ميباشد

برای دسترسی به کانال کلیک نمایید.

************

کانال آپارات مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد47 تهران

*************

جهت ارتباط مستقيم با رئيس مركز جهت ارائه هرگونه انتقاد ، پيشنهاد سازنده و قدرداني با شماره موبايل ٠٩٣٠١١٦٩٦٤٩ و صرفا از طريق ارسال پيامك تماس حاصل فرماييد

و از طريق آدرس ايميل از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.
تماس حاصل فرماييد

با ما در اپلیکیشن اندروید 47 همراه باشید

دریافت نرم افزار

*************