( پاتوق (غ) امن , طبیعت پایدار )
برگزاری کارگاه های مختلف در جشنوااره تجسم هنر
نخستین جلسه شورای سیاست گذاری دومین جشنواره تجسم هنر
دانشجویان برتر نخستین جشنواره سراسری تجسم هنر (پاتوق)
( پاتوق (غ) امن , طبیعت پایدار )
افتتاحیه نخستین جشنواره و نمایشگاه عرضه و فروش تولیدات و محصولات مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر
مراسم آغاز سال تحصیلی 94-1393
روز بزرگداشت مقام معلم اردیبهشت 1395
اختتامیه دومین جشنواره دستاورد های مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر
غرفه واحد 47 در دومین جشنواره دستاورد های مراکز فرهنگ و هنر
صفحه اصلیاخبارپنجمین جلسه هماهنگی مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر

پنجمین جلسه هماهنگی مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر

پنجمین نشست هماهنگی مراکز فرهنگ وهنر علمی کاربردی استان تهران با حضور رییس واحد استانی

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد47 ، پنجمین جلسه هماهنگی مراکز فرهنگ و هنر به میزبانی واحد 47 در این مرکز برگزار گردید. این جلسه با حضور جناب آقای دکتر اکرمی رییس واحد استانی تهران ، جناب آقای مهندس معصومی مدیر کل گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی ، جناب آقای دکتر یونسی معاون علمی استان تهران ، جناب آقای گچی مسئول گسترش استان تهران ، سرکار خانم یاوری مسئول روابط عمومی استان تهران و سرکار خانم مرادی کارشناس پژوهش واحد استان تهران و جمعی از مدیران و روسای مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر به بحث و هم فکری پرداختند .

نظر خود را اضافه کنید.

شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

موضوعات جشنواره

دومین جشنواره سراسری تجسم هنر با عنوان پاتوغ (ق) امن ، طبیعت پایدار رویدادی خاص در زمینه هنر های تجسمی است  .این جشنواره جایگاه مناسبی برای ظهور نخبگان هنری و معرفی پتانسیل فرهنگ و هنر،کشور است .

جشنواره با هدف گسترش مرز های دانش و تبادل نظر علمی کاربردی در زمینه های مختلف دانشگاهی جهت معرفی طراحان ، پژوهشگران و دانشجویان  برگزار می شود.

دومین جشنواره پاتوق (غ) در نظر دارد که پاتوغ (ق) امن ، طبیعت پایدار را در دو گرایش زیر برگزار نماید :

محورهای جشنواره :

الف) بخش هنر های تجسمی :

1 - شهدا

2 -  محیط زیست

ب) بخش پژوهشی :

1 – خانواده متعالی

درجهت ایجاد رخدادی موثر بر آن هستیم تا با اجرای جشنواره ی سراسری دانشجویی تجسم هنر با موضوع پاتوغ(ق) امن ، طبیعت پایدار در چهار رشته معماری، گرافیک، عکاسی و نقاشی در میان دانشجویان علاقمند به رشته های هنری دانشگاه های سراسر کشور ، در قالب برنامه ریزی مدون ذیل، بخشی از نقش مان را در مسیر توسعه ی فرهنگی و هنری کشور ایفا نماییم.

جشنواره در تلاش است با همکاری  دانشجویان هنرهای تجسمی کشور با  خلق آثارنو در فضاسازی پاتوق(غ) های ایرانی ،افزایش نقش آنها در رشد تبلیغات فرهنگی و اقتصاد فرهنگی، استعداد فراوان  دانشجویان را در کاربردی ساختن آموزه هایشان به تصویر کشیده و به عرصه عمل در آورد.

اهداف برگزاری :

1. توسعه علمی و عملی اهداف آموزش عالی در زمینه هنرهای تجسمی
  2. شناخت و کمک به پرورش خلاقیت در خلق آثار دانشجویان هنرهای تجسمی کشور
  3. تحول نقش تفریحات سنتی در قالب سبک نوین زندگی
  4. تقویت قدرت نوآوری در خلق فضاهای  فرهنگی کشور
  5. تحقق نگاهی نو سبک نوین زندگی اجتماعی و فرهنگی ایرانیان
  6. بستر سازی فرصت های شغلی برای دانشجویان
  7. ایجاد تفکر کارآفرینی و کاربرد تدبیرهای مناسب برای توسعه اقتصاد هنر
  8. ایجاد فضای رقابت سازنده ، به منظور وحدت بخشی میان آموزه های دانشجویان هنر های تجسمی
  9. برگزیدگان به  جوامع  هنری داخل و خارج از ایران معرفی می شوند . ( این جشنواره فرصت مناسبی  است که دانشجویان سراسر کشور  بتوانند رقابت کنند )

رویداد های 47

پيام

اخبار کوتاه

************

كانال خبري دانشگاه علمي كاربردي واحد ٤٧ مخصوص دانشجويان گرامي
از اين پس اخبار مربوط به دانشجويان از طريق لينك كانال زير در دسترس شما ميباشد

برای دسترسی به کانال کلیک نمایید.

************

کانال آپارات مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد47 تهران

*************

جهت ارتباط مستقيم با رئيس مركز جهت ارائه هرگونه انتقاد ، پيشنهاد سازنده و قدرداني با شماره موبايل ٠٩٣٠١١٦٩٦٤٩ و صرفا از طريق ارسال پيامك تماس حاصل فرماييد

و از طريق آدرس ايميل از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.
تماس حاصل فرماييد

با ما در اپلیکیشن اندروید 47 همراه باشید

دریافت نرم افزار

*************